Προσιτοί, ευέλικτοι και πλήρως εξοπλισμένοι

VAGSPECIALIST - Πρότυπο διαγνωστικό και επισκευαστικό κέντρο αυτοκινήτων

Η οικονομία προκύπτει από την πρόβλεψη των φθορών

...η οποία με τη σειρά της συνεπάγεται λιγότερες μελλοντικές βλάβες

Εγκαταστάσεις

Έχουμε διαμορφώσει με μεράκι, έναν χώρο φιλόξενο και στον πιο απαιτητικό. Θεωρούμε ότι τα ακατάστατα συνεργεία, τα βρόμικα ρούχα και τα εργαλεία να κρέμονται από τους τοίχους πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν. Δεν ταιριάζουν ούτε στις αντιλήψεις μας ούτε στην ψυχολογία μας. Μην ξεχνάτε ότι για εμάς δεν είναι μόνο ο χώρος εργασίας, είναι το σπίτι μας. Για εμάς η λέξη «μουντζούρης» αποτελεί παρελθόν.

Που θα μας βρείτε

Βρισκόμαστε στη Λάρισα, στο μέσο της παλιάς Εθνικής οδού, στην διασταύρωση με την οδό Αγιάς, απέναντι από την πύλη του στρατιωτικού αεροδρομίου(110 Π.Μ.). Η επιλογή της τοποθεσίας του συνεργείου έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί όλη την πόλη, μιας και βρίσκεται στην καρδιά της Λάρισας. Μπροστά μας θα βρείτε άφθονο χώρο στάθμευσης. Βρείτε μας στο χάρτη

Εξοπλισμός

Οι πιό σύγχρονη αυτοκινητοβιαμηχανία της Volkswagen group, δε θα μπορούσε να έχει λιγότερες απαιτήσεις και για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που απαιτείται για τη συντήρηση τψν οχημάτων της. Στο εξειδικευμένο κέντρο μας όλα τα διαγνωστικά και επισκευαστικά μηχανήματα είναι πιστοποιημένα και κατάλληλα για τις ανάγκες όχι μόνο της VW group αλλά καί των περισσότερων άλλων τύπων και μοντέλων που κυκλοφορούν σήμερα στο εμπόριο.

Προσιτοί και ευέλικτοι

Προσιτοί ως προς την χρέωση της εργασίας (τιμή εργατώρας) η οποία μεταβάλλεται ανάλογα με την υφή της εργασίας. Δηλαδή άλλη τιμή χρονοχρέωσης έχει η συντήρηση και άλλη η διάγνωση μιας βλάβης, εκεί δηλαδή όπου απαιτείται ειδικός εξοπλισμός και εξειδικευμένες γνώσεις. Ευέλικτοι ως προς την επιλογή των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν στην κάθε επισκευή. Υπάρχουν γνήσια ανταλλακτικά, και αντίστοιχα ανταλλακτικά ελεύθερου εμπορίου.

Εδώ υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις και λύσεις γιατί πάντα το ακριβότερο δεν είναι και το καλύτερο! Σας προτείνουμε και εσείς επιλέγετε. Θέλουμε, και είμαστε ειλικρινείς και μας ενδιαφέρει το συμφέρον των πελατών μας πιο πολύ από το κέρδος μας. Στο κάτω κάτω για εμάς κέρδος είναι η ικανοποίησή σας.

Δραστηριότητες

Όταν λέμε διάγνωση δεν εννοούμε μόνο τον ηλεκτρονικό έλεγχο με διαγνωστικό εγκέφαλο αλλά και την ανάγνωση των φθορών που εμφανίζει ένα αυτοκίνητο, από θόρυβο στο κιβώτιο ταχυτήτων και το τρέμολο τιμονιού, μέχρι την δυσλειτουργία του σερβομοτέρ κλιματισμού και την ξεφούσκωτη ρεζέρβα. Για να μπορέσει κάποιος να προσφέρει υπηρεσίες διάγνωσης στο αυτοκίνητο, δεν αρκεί να είναι απλά καλός μηχανικός ή ηλεκτρολόγος. Είναι πλέον απαραίτητο να πληρούνται ένα σύνολο παραγόντων και προϋποθέσεων όπως:

● Τεχνογνωσία Υψηλού Επιπέδου
● Εγκαταστάσεις / Εξοπλισμός
● Εξειδικευμένα Εργαλεία Διάγνωσης
● Ενημερωμένη Τεχνική βιβλιογραφία
● Και πάνω απ’ όλα «μεράκι»

Λίγα λόγια σχετικά με την Επιχείρηση

Tο ιστορικό, τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητές μας

 

Η εταιρία VagSpecialist γεννήθηκε στις αρχές του 2012, σε μια περίοδο παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και ύφεσης, με στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ιδιοκτητών Ι.Χ. με χαμηλότερο κοστολόγιο διατηρώντας όμως τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία σε επίπεδο αντιπροσωπείας. Με «όπλο» περισσότερα από 17 χρόνια προϋπηρεσίας στον χώρο του αυτοκινήτου εκ των οποίων τα 15 από αυτά στον ίδιο κατασκευαστή (VW-Audi-Seat-Skoda).

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές στον κλάδο της μηχανολογίας και της ηλεκτρονικής. Διατηρώντας εργασιακή εμπειρία από συνοικιακό συνεργείο-ηλεκτρολογείο, μέχρι μηχανουργείο (ρεκτιφιέ) καθώς και σε δίκτυο επίσημων αντιπροσώπων, από βοηθός μηχανικού μέχρι διευθυντής συνεργείου.

Έχοντας παρακολουθήσει περισσότερα από 100 τεχνικά και διοικητικά σεμινάρια. Κατακτώντας το 2007 το βραβείο του τρίτου καλύτερου τεχνικού-διαγνώστη στον κόσμο από την Seat. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες στον κλάδο του αυτοκινήτου χωρίς μέτρο σύγκρισης.

thanassis

Θανάσης Τρατσέλας

Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός

kost

Κώστας Λάππας

Μηχανικός

mitsi

Μίτσι κάτ

Καλή παρέα

VAGSPECIALIST

Πρότυπο διαγνωστικό και επισκευαστικό κέντρο αυτοκινήτων

Καλονής 2, Λάρισα, TK 41 336
2ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονλικης - Λάρισας

Τηλ: 241 400 1094
Κιν: 697 209 8114
Email: info@vagspecialist.com

Το ωράριο μας:
Δευτέρα - Παρασκευή
Από 8:30 έως 16:30

oil-15w-40